Wij versturen met PostNL

Besteld voor 14.00 uur op werkdagen? Volgende dag in huis!*

Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Op werkdagen zullen wij bestellingen die voor 14.00 uur zijn geplaatst, dezelfde dag verzenden. Bestellingen die na 14.00 of in het weekend zijn gedaan worden de eerst volgende werkdag verzonden.

Kleine orders, tot 3 items? Deze ontvangt u in de brievenbus.*

Kleinere orders, tot 3 items versturen wij als brievenbuspakket. U ontvangt ook voor deze zendingen een track&trace code zodat u altijd op de hoogte bent van het bezorg proces van uw bestelling.

Grotere orders, meer dan 3 items? PostNL pakketpost.*

Grotere orders versturen wij per PostNL pakketpost. Ook voor deze orders geldt; op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verzonden. Besteld na 14.00 of in het weekend? Dan verzenden we uw bestelling de eerst volgende werkdag.

Retourneren

Vanzelfsprekend vervalt het recht op retour zodra u de verpakking heeft geopend. Deze medische hulpmiddelen mogen na opening van de verpakking NIET retour gezonden worden vanuit hygiënisch oogpunt. Wij accepteren enkel retourzendingen wanneer de verpakking ongeopend is. Is uw zending ondanks al onze zorg toch beschadigt bij u aangekomen? Neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op, stuur een foto mee van de verpakking en de schade en verdere uitleg over hoe u de verpakking aan getroffen heeft. Wij zullen dan in overleg met u kijken naar een passende oplossing.

* Omdat wij afhankelijk zijn van de dienstverlening van PostNL, kunnen wij geen garanties geven op de levertijden. U ontvangt altijd een Track&Trace code wanneer wij uw bestelling aanmelden voor verzending. Het is raadzaam deze code te gebruiken om de bezorging van uw pakket te traceren.